Workshopit

Workshopit Lappeenrannassa 10.6.2022

Yhteistyössä ArtFit studion kanssa

17:30-19:00 Sexy Old School

Tällä workshopilla tanssitaan sensuelli koreografia Old School tyyliin. Pääpaino tulee olemaan kauniissa linjauksissa ja koko kehon hallintaa vaativissa liikkeissä, liikkeiden viimeistelyssä ja virtaavuudessa.


19:15-20:45 Slinky Choreo

Tällä workshopilla opetellaan koreografia, joka sisältää myös hieman edgework-tekniikkaa. Koreografia on low-pole, emme tule kiipeämään tangolla.

Suosituksena ottaa mukaan tälle tunnille joko sandaalit tai mokkanahkaiset bootsit; tulemme käyttämään kaikkia kulmia platformista, joten nilkan olisi hyvä pystyä liikkumaan kengässä ongelmitta. Kiiltonahkaisissa kengissä tämä on huomattavasti haastavampaa. Oikeanlaisten kenkien lisäksi tarvitsemme tunnilla polvisuojia lattialla tehtäviä liikkeitä varten.


Molemmilla workshopeilla avoin taso

heels Tricks & Transitions workshop Jalasjärvellä 6.6.2021

Yhteistyössä Movement Jalasjärvi kanssa

14:00-15:30 Tricks & Transitions

Tällä avoimen tason workshopilla opettelemme erilaisia temppuja sekä siirtymiä tangolla ja lattialla. Temppuja lähdetään rakentamaan pala palalta ja kaikista liikkeistä on aina saatavilla erilaisia variaatioita jokaiselle tasolle sopivaksi.

Tunnille tarvitset mukaan shortsit, polvisuojat ja platform-kengät.


Pole Heels workshopit Kokkolassa 5.6.2021

Yhteistyössä Studio Dancement kanssa

13:00-14:15 Heel tek

Tunnilla keskitymme korkokengillä tanssimisen saloihin ja elementteihin, joilla liikkeistä saadaan kauniita ja näyttäviä. Käymme huolellisesti läpi tekniikkaa liikkeistä, joita luvassa seuraavan tunnin koreografiassa.


14:15-15:30 Sinful choreo

Tunnilla opettelemme naisellisen viettelevän koreografian, joka koostuu tanssista tangon ympärillä sekä floorworkista. Paneudutaan myös musiikin tulkintaan.

Tunnille tarvitset mukaan pitkät housut tai shortsit, jos haluat sekä polvisuojat ja oikeanlaiset korkokengät.


16:00-17:15 Heel tek

Tunnilla keskitymme korkokengillä tanssimisen saloihin ja elementteihin, joilla liikkeistä saadaan kauniita ja näyttäviä. Käymme huolellisesti läpi tekniikkaa liikkeistä, joita luvassa seuraavan tunnin koreografiassa.


17:15-18:30 Dynamic Flow

Tällä tunnilla opettelemme koreografian Dynamic Flow-tyyliin. Liikkeet opettelemme ensin hitaasti ja sen jälkeen hieman nopeampaan tahtiin.

Tunnille tarvitset mukaan pitkät housut tai shortsit, jos haluat sekä polvisuojat ja oikeanlaiset korkokengät.

Kesäleirit Seinäjoella 7.-11.6. & 21.-23.6.2021

Yhteistyössä Esittävän taiteen koulu Glow kanssa

Flow Choreography & Photo posing workshop Seinäjoella 19.3.2021

Yhteistyössä valokuvaaja Tanja K kanssa

Seinäjoella

18.00-19.25 Flow Choreography

Workshopilla painotetaan Flow-tekniikkaa, tavoitteena yhdistellä liikkeitä toisiinsa sulavasti ja saumattomasti. Opettelemme koreografian joka sisältää liikkeitä tangolla ja lattiatasossa.

Ota mukaan tunnille shortsit, Pleaserit ja polvisuojat.

Tunnilla avoin taso.


19.30-20.55 Photo Posing & Photo Shoot

Mitä tulee huomioida tankotanssikuvauksissa? Tunnilla käydään läpi liikkeitä ylhäällä tangolla ja alhaalla lattiatasossa. Opetellaan liikehtimään kameran edessä ja keskitytään liikkeiden viimeistelyyn. Tunnin päätteeksi valokuvaus ammattikuvaajan kanssa jossa hyödynnetään nämä opit. Jokainen saa valokuvauksesta omaan käyttöön 5 käsiteltyä kuvaa.


Paikka:

Esittävän taiteen koulu Glow

Seuralantie 25

60220 Seinäjoki

Pole Heels workshop Kokkolassa 26.9.2020

Yhteistyössä Studio Dancement kanssa

13:00-14:30 Pole Heels -Flow

Tällä workshopilla opettelemme koreografian Flow -tyyliin. Tunnilla opit kauniita ja näyttäviä liikkeitä sekä tangolla että lattialla, unohtamatta asennetta ja oikeanlaista tekniikkaa korkokengillä.

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Mukaan tunnille suositellaan ottamaan polvisuojat tai säärystimet.